Bezbednost. Novi sadržaji. Nadogradnja

Održavanje sajta

Najveći procenat klijenata, radi uštede, ne želi da angažuje opciju održavanja web sajta sistemski, već "od slučaja do slučaja". Iskustvo govori da kada se dogodi "slučaj" problem je odavno ozbiljan.


Održavanje web sajta se, u osnovi, svodi na nekoliko opcija:


...

Ažuriranje postojećih sadržaja / podataka. Ova opcija može da bude povezana sa Search Engine Optimization (SEO) putem "prirodnih" tj. neplaćenih rezultata pretrage.

...

Dodavanje novih sadržaja / podataka. Ova opcija može da bude povezana sa Search Engine Optimization (SEO) putem "prirodnih" tj. neplaćenih rezultata pretrage.

...

Održavanje bezbednosti web sajta. Koliko god da je napredna razvojna aplikacija primenjena za izradu web sajta i server na kojem se hostuje web sajt, hakeri ne miruju i treba stalno implementirati najnoviju verziju kao i druge opcije za bezbednost.


Zbog složenosti posla nije moguće jednoznačno odrediti cenu u ovoj oblasti, već se ona određuje na osnovu ukupnog projektnog zadatka.

Kontakt

Za vaš web sajt zahtevajte i očekujte samo najbolje!

Više od 20 godina profesionalnog iskustva u oblasti interneta, web dizajna i interaktivne multimedije garantuje klijentima potpuni kvalitet. Koncept LWDESIGN je pokrenuo web dizajner, konsultant i likovni kritičar ing. Luka Salapura.