Konsalting u oblasti web dizajna

Konsalting

Konsalting u oblasti web dizajna je usluga koja se fokusira na pružanje stručnih saveta i pomoć klijentima kako bi unapredili dizajn svojih web stranica ili aplikacija. Možemo da pomognemo pojedincima, firmama i organizacijama da postignu bolju funkcionalnost, estetiku i korisničko iskustvo svojih digitalnih proizvoda.


Nekoliko ključnih aspekata konsaltinga u oblasti web dizajna:


Analiza postojećeg dizajna:

Analiza postojećeg dizajna veb stranica ili aplikacija kako bi se identifikovale snage i slabosti. Ovo uključuje pregled korisničkog interfejsa (UI) i korisničkog iskustva (UX), estetske elemente, navigaciju, brzinu učitavanja, pristupačnost i druge relevantne faktore.

Identifikacija ciljeva i potreba:

Rad sa klijentom kako bi se razumeli njegovi ciljevi i potrebe u vezi sa veb stranicom ili aplikacijom. Ovo može uključivati definisanje ciljne publike, poslovne ciljeve i ključne funkcionalnosti.

Razvoj strategije dizajna:

Na osnovu analize i ciljeva, razvijanje strategije dizajna koja će obuhvatiti predloge za promene ili unapređenja. Ovo može uključivati redizajniranje korisničkog interfejsa, optimizaciju brzine učitavanja, poboljšanje navigacije ili bilo koje druge potrebne izmene.

Prikazivanje prototipova:

Mogućnost kreiranja prototipova ili wireframe-ova kako bi se vizualno prikazale predložene promene i novi dizajnerski elementi. Ovo pomaže klijentima da bolje razumeju kako će izgledati novi dizajn i kako će funkcionalno raditi.

Obuka i podrška:

Mogućnost obuke članova tima klijenta ili razvojnih partnera kako bi se implementirale predložene dizajnerske promene. Takođe, mogućnost pružanja podrške tokom implementacije i testiranja.

Evaluacija i optimizacija:

Nakon implementacije, mogućnost praćenja performansi novog dizajna koristeći analitiku i povratne informacije korisnika. Na osnovu ovih podataka, mogu se predložiti dalje optimizacije i prilagođavanja.


Kontakt

Za vaš web sajt zahtevajte i očekujte samo najbolje!

Više od 20 godina profesionalnog iskustva u oblasti interneta, web dizajna i interaktivne multimedije garantuje klijentima potpuni kvalitet. Koncept LWDESIGN je pokrenuo web dizajner, konsultant i likovni kritičar ing. Luka Salapura.