Informacije, saveti, preporuke...

Blog

Galerija videa kao deo sadržaja veb sajta

Galerija video zapisa je odličan način da dodate vizualne sadržaje na vaš veb sajt. Video zapisi mogu da prikažu proizvode, usluge, procese ili bilo šta drugo što želite da predstavite svojim posetiocima na način koji fotografija nije u stanju.

Kako galeriju video zapisa predstaviti zavisi, svakako, od potreba i namera.

Kao i mnoge druge opcije u oblasti napredne izrade veb sajta, nije lako izabrati način kako prikazati galeriju video zapisa. Uobičajena opcija je da se ugradi YouTube. Bilo kao kanal, bilo kao izabrani video zapis iz istog ili više kanala. Izgleda dovoljno ali nije. Ima ograničenja.

Najbolja opcija je da se primeni program koji za sajt "radi posao" tj. prikazuje tačno ono što želite da drugi vide.

Broj komponenti kojе omogućuju formiranje složene video galerije, kako u statičkom tako i u CMS okruženju je veliki. Ima ih besplatnih i onih koje se kupuju. Normalno je da nisu sve istog kvaliteta, kako po mogućnostima tako i po funkcionalnosti i estetskom prikazu. Šta izabrati zavisi od potreba i ciljeva.

Najbolje je da angažujete stručnjaka koji će vam, na osnovu vaših potreba, ne samo preporučiti koju komponentu da primenite već će vam i demonstrirati ažuriranje i prikaz.

Za vaš web sajt zahtevajte i očekujte samo najbolje!

Više od 20 godina profesionalnog iskustva u oblasti interneta, web dizajna i interaktivne multimedije garantuje klijentima potpuni kvalitet. Koncept LWDESIGN je pokrenuo web dizajner, konsultant i likovni kritičar ing. Luka Salapura.